Tejst (Cepphus grylle)
 
Tejsten finder størstedelen af føden på relativt lavt vand i nærheden af ynglekolonien. Tejsten er udbredt i hele Grønland, også i de nordligste egne.
Billederne på denne side er alle i digitalt format, flest i Canon Raw 3506 x 2336 pixels, nogle få i jpg 3072 x 2048 pixels.